Lotte Oude Mulders

Ik ben Lotte en ik heb in januari 2024 mijn studie aan de Hogeschool Saxion in Enschede afgerond. Sinds juni versterk ik het team bij Paramedisch Centrum Albergen.

Wat ik zo geweldig vind aan fysiotherapie is dat elke patiënt voor mij een soort puzzel is. Iedereen komt met unieke klachten en symptomen. Ik zie het als mijn taak om alle losse puzzelstukjes bij elkaar te zoeken en te plaatsen zodat het geheel klopt en het probleem is opgelost.

Ik streef altijd naar een gezellige en ontspannen sfeer tijdens de behandelingen. Het is belangrijk voor mij dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen, zodat we samen effectief aan het herstel kunnen werken. Ik kijk ernaar uit om samen met u aan uw herstel te werken en u te helpen weer op uw best te voelen!

Jullie kunnen mij vaak in de oefenzaal vinden, waar ik met name de geriatrische en oncologische patiënten begeleid. Hier bied ik specifieke en op maat gemaakte behandelingen om de mobiliteit en het welzijn van deze patiënten te verbeteren. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen om mijn kennis en vaardigheden toe te passen, wat mijn werk extra leuk maakt.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied en mijn kennis up-to-date te houden, vind ik het belangrijk om regelmatig na- en bijscholingen te volgen. Zo kan ik u altijd de best mogelijke zorg bieden.

Bij Paramedisch Centrum Albergen ligt mijn focus op het helpen van mensen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Ik ben er trots op deel uit te maken van een team dat zich inzet voor persoonlijke zorg en ik ben vastbesloten om bij te dragen aan het welzijn van onze patiënten. Samen kunnen we werken aan een betere, gezondere toekomst!

BIG-register: 19934348604

Je kan bij Lotte terecht voor:

Lotte is aanwezig op:

WhatsApp