Osteopathie Kwekkeboom

Ik ben Marian Kwekkeboom (1989) en osteopaat in Albergen. Ik woon samen in Losser, ben mama van een mooie dochter en mag graag survivallen, hardlopen en wielrennen.

Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest als eerstelijns fysiotherapeut groeide mijn interesse om verder te studeren. Ik liep telkens tegen de reden aan dat ik de oorzaak van de klacht niet kon herleiden. Ik wilde het menselijk lichaam graag beter leren begrijpen.

In 2016 startte ik mijn studie osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (IAO) te Zeist en vond ik antwoord op veel van mijn vragen. Zoals: waarom is het altijd die linkerknie? Waarom keert die blokkade of pijn in de rug telkens terug? Waarom zit de nekklacht vaak rechts en niet links?
De studie is een 4-jarige master studie die ik met veel passie en plezier heb gevolgd. In 2020 heb ik mijn master thesis met goed gevolg verdedigd en mag ik mij master of science in de osteopathie noemen. Ik heb onderzoek gedaan naar de invloed van buikoperaties en het ontstaan van obstipatie.  

Ik oefen mijn vak uit met passie. Ik ga, samen met u, op zoek naar de oorzaak/oorzaken van uw klachten en hopelijk komen we tot een goed eindresultaat!

Marian Kwekkeboom MSc
Osteopaat D.O. – MRO, fysiotherapeut
Hoofdstraat 51
7665 AN Albergen
T: 0610784902
E: info@osteopathiekwekkeboom.nl
W: www.osteopathiekwekkeboom.nl

WhatsApp