Anouk Hoek-Ensink

Mijn naam is Anouk Ensink. In 2016 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool te Enschede. Na een waarneming in een praktijk in Hengelo ben ik sinds september 2016 werkzaam binnen het Paramedisch Centrum Albergen en heb ik direct de opleiding musculoskeletale echografie met succes gevolgd.

Mijn interesse heeft altijd bij sport en sport gerelateerde klachten gelegen. Het was in 2019 dan ook tijd om een vervolg stap te maken en ben ik gestart aan de Master Sportfysiotherapie aan de SOMT University te Amersfoort. In de zomer van 2022 ben ik hier afgestudeerd als MSc. Sportfysiotherapeut. Met deze specialisatie kan ik mijn passie voor sport perfect combineren met het werk als fysiotherapeut. Als sportfysiotherapeut kijk je naar het bewegen van de sporter en de bewegingen van de sport. Door dit goed te analyseren kan de oorzaak van de blessure gevonden worden en kun je als therapeut een waardevolle bijdrage leveren in de sportrevalidatie om de sporter te helpen zoeken naar de beste beweegoplossingen. Samen, als een team, hard werken om weer terug te komen op het oude performance niveau is wat dit vak voor mij zo mooi maakt!

Ik ben vier dagen per week, van dinsdag tot en met vrijdag, te vinden in het Paramedisch Centrum Albergen. Op dinsdagavond verzorg ik het inloopspreek uur bij VC. Fleringen.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in mijn vak en interessegebied,  maar ook om de kennis weer op te frissen vind ik het belangrijk om na- en bijscholingen te blijven volgen. Zodat ik u de meest adequate zorg kan bieden!

 

 

Je kan bij Anouk terecht voor:

Anouk is aanwezig op:

WhatsApp