Bob Snijders

Hoi, ik ben Bob en ben in 2019 als fysiotherapeut afgestudeerd aan Saxion Hogeschool in Enschede. Na een korte waarneming in een praktijk in Denekamp ben ik sinds Oktober 2019 werkzaam bij Paramedisch Centrum Albergen.

De meeste affiniteit heb ik met spier- en sport gerelateerde klachten, daarom heb ik in April 2021 de cursus Dry Needling gevolgd en afgerond in Amsterdam. Hierdoor kan ik klachten veroorzaakt door spierspanning op een specifieke manier behandelen en verhelpen. Ook ga ik in September 2022 beginnen aan de Master Sportfysiotherapeut om mij verder te ontwikkelen en specialiseren op fysiotherapeutisch gebied, zodat ik klachten gerelateerd aan sport nog beter kan behandelen en voorkomen.

De communicatie met de patiënten vind ik erg belangrijk en hecht ik veel waarde aan, zodat de patiënt altijd centraal staat. Ook vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van alle veranderingen rondom de fysiotherapie en de gezondheidszorg door middel van extra opleidingen cursussen.

BIG-register: 39926324804

 

Je kan bij Bob terecht voor:

Bob is aanwezig op:

WhatsApp