Podotherapie Wender

Hoi, mijn naam is Job Jaspers Faijer, werkende als podotherapeut voor Voetencentrum Wender. Na een periode werkzaam te zijn geweest voor een andere organisatie, ben ik na de zomer van 2019 begonnen bij Voetencentrum Wender. Dit doe ik o.a. op locaties in Albergen, Tubbergen (op de maandagen) en draai ik een sport-spreekuur op onze hoofdlocatie De Kievit in Hengelo. Hier ligt dan ook mijn grote interesse. Dit vul ik aan door middel van een verdiepende opleiding hiervoor (sportpodotherapie) en cursussen op het gebied van manueel/mobilisatie van de voet-enkel. Tevens heb ik een passie voor (sport)schoenen, wat logischerwijs goed aansluit bij mijn beroep.

Wat behandelen podotherapeuten?
Als podotherapeut behandelen wij klachten die voortkomen uit afwijkende stand en uw looppatroon. Een klacht/blessure kan vele oorzaken hebben. Hierbij zijn schoenen, ondergrond en hoeveelheid belasting belangrijk om in kaart te brengen, maar ook hoe beweegt de voet en wat gebeurt er met uw spieren/gewrichten tijdens het lopen?

Pijn in uw benen of voeten tijdens staan, lopen of sportactiviteit is dan ook een reden om een afspraak te maken. Door de samenwerkingen binnen het Gezondheidscentrum Albergen, en specifiek met Paramedisch Centrum Albergen kunnen wij snel schakelen en elkaar aanvullen binnen het behandelplan voor hetgeen dat nodig is.

Contactgegevens:

www.podotherapeut.nl

M: info@podotherapeut.nl

T: 088 – 454 77 00