Lisette Hofmeijer

Hoi, ik ben Lisette en ben in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Na 7 jaar in een praktijk in Almelo gewerkt te hebben ben ik samen met collega Mark van februari 2013 tot februari 2022 eigenaar geweest van deze geweldige praktijk. Daarna heb ik het stokje overgedragen aan collega Sven en blijf ik met veel plezier werkzaam bij Paramedisch Centrum Albergen.

Naast de algemene fysiotherapie merkte ik al snel dat mijn interesse steeds meer bij de schouderklachten kwam te liggen. Dit is dan ook de reden dat ik mijn gespecialiseerd heb in schouderklachten en lid ben van het Schoudernetwerk Twente. Dit is een netwerk voor fysiotherapeuten die specifiek geschoold zijn in het onderzoeken en behandelen van schouderklachten. Hierbij werk ik nauw samen met schouderorthopeden in de regio.

In 2010 heb ik de opleiding musculoskeletale echografie afgerond. Met behulp van musculoskeletale echografie kunnen verschillende weefsels van houdings- en bewegingsapparaat in beeld gebracht worden. Dit kan dienen als ondersteuning van het onderzoek en behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat.

Naast de specifieke schoudertherapie en echografie, heb ik tussentijds ook cursussen gevolgd voor verschillende tapetechnieken en behandeling middels het Mulligan concept.

BIG-register: 49066059004

 

Je kan bij Lisette terecht voor:

Lisette is aanwezig op:

WhatsApp