Lisette Hofmeijer

Hoi, ik ben Lisette en ben in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Saxion hogeschool te Enschede. Na 7 jaar in loondienst werkzaam te zijn geweest, ben ik samen met collega Mark sinds 1 februari 2013 eigenaar van deze praktijk.

Naast de algemene fysiotherapie, merkte ik al snel dat mijn interesse steeds meer bij schouderklachten kwam te liggen. Dit is dan ook de reden dat ik mij gespecialiseerd heb in schouderklachten en lid ben van het Schoudernetwerk Twente. Dit is een netwerk voor fysiotherapeuten die speciaal geschoold zijn in het onderzoeken en behandelen van schouderklachten. Hierbij werk ik nauw samen met schouderorthopeden in de regio.

In 2010 heb ik de opleiding musculoskeletale echografie afgerond. Met behulp van musculoskeletale echografie kunnen verschillende weefsels van het houdings-en bewegingsapparaat in beeld gebracht worden. Dit kan dienen als ondersteuning van het onderzoek en de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat.

Naast de specifieke schoudertherapie en echografie, heb ik tussentijds ook cursussen gevolgd voor verschillende tapetechnieken en behandeling middels het Mulligan concept.

Je kan bij Lisette terecht voor:

Lisette is aanwezig op: